ENGLISH

Η Ζωή Έχει Σκοπό 


Η ζωή έχει έναν σκοπό, και οι προσπάθειές μου να βελτιώσω τον εαυτό μου έχουν αξία


1

Μεγαλώνοντας σε μια μεγάλη οικογένεια, με μια μεγαλύτερη αδελφή και τέσσερις μεγαλύτερους αδελφούς, έμαθα να αγαπώ τα σπορ και μπορώ να πω ότι απέκτησα τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της οικογένειάς μου. Παρακολουθούσα αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες μπάσκετ, τα τουρνουά γκολφ των αδελφών μου, και παίζαμε συχνά μπέιζμπολ στην αυλή. Ξεκίνησα το μπάσκετ σε ηλικία 8 ετών, συμμετείχα σε αγώνες τέννις κάθε καλοκαίρι για κάποια χρόνια και όταν πήγα στο γυμνάσιο ξεκίνησα βόλεϊ και στίβο.

Λατρεύω την προσωπική επένδυση που χρειάζεται ο αθλητής για βελτίωση, δηλαδή την επιμέλεια και την προσπάθεια που σε κάνει υπερήφανο γι’ αυτό που έχεις επιτύχει όταν έχεις τελειώσει, ή όταν έχεις πετύχει προσωπική επίδοση. Η επιτυχία στα σπορ εξαρτάται από τη στάση και την προσπάθειά σου— και την ύπαρξη ενός στόχου.

Σε κάθε σπορ υπάρχει ένας στόχος. Είτε να  φτάσεις στο τέλος του γηπέδου και να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι, είτε να διασχίσεις μια γραμμή τερματισμού. Εάν δεν υπήρχε ένα καλάθι ή μια γραμμή τερματισμού, το παιχνίδι θα ήταν άσκοπο. Οι αθλητές θα έτρεχαν γύρω γύρω την πίστα χωρίς να ξέρουν το γιατί, ή πότε θα σταματήσουν. 

3

Η ζωή δεν είναι τόσο διαφορετική. Όταν δεν υπάρχει στόχος ή σκοπός, μερικές φορές αισθανόμαστε ότι τρέχουμε γύρω γύρω και αυτό που κάνουμε δεν έχει πολύ νόημα. Είμαι ευγνώμων που γνωρίζω ότι η ζωή έχει έναν σκοπό, και οι προσπάθειές μου να βελτιώσω τον εαυτό μου έχουν αξία. Έχουμε έναν στοργικό Ουράνιο Πατέρα, ο οποίος νοιάζεται για την ευτυχία μας και έχει ένα σχέδιο για μας. 

5

Έχω φίλους που πιστεύουν ότι η πίστη είναι άσκοπη. Τη θεωρούν ψεύτικη ελπίδα. Ωστόσο, η πίστη μου έχει δώσει δύναμη και σκοπό. Δεν γνωρίζω όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής, αλλά έχω πίστη που με στηρίζει μέχρι να έρθουν αυτές οι απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, έχω ένα στόχο για τον οποίο εργάζομαι, να γίνω αυτή που θέλει ο Ουράνιος Πατέρας μου να είμαι. 

Είμαι η Μαρί Χήντερ και είμαι μορμόνα.

←Το προηγούμενο άρθρο (Previous) 

Να δείτε ολα τα άρθρα (All Articles)