ENGLISH

Το Σχέδιο Του, οι Δυνατοτητές Μας

1

Το όνομά μου είναι Νίκολα και γεννήθηκα στις Φιλιππίνες από μια σκληρoτράχηλη Φιπιππινέζα μητέρα και έναν δυνατό πατέρα από τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, είμαι και εγώ δυνατή και σκληροτράχηλη. 

3

Σε ηλικία 15 ετών ζήτησα τη βοήθεια του πατέρα μου για την εξωτερική μου εμφάνιση, καθώς αυτός είχε ένα μικρό γυμναστήριο σε μια μεγάλη πόλη. Μου έδωσε ένα πρόγραμμα προπόνησης που ήταν μάλλον βαρύ. Ακολούθησα το πρόγραμμα ούτως ή άλλως, και αμέσως μετά από ένα μήνα εξάσκησης μου είπε τα μεγάλα νέα: ότι ήμουν έτοιμη να συμμετάσχω σε αγώνες. Χωρίς να το έχω αντιληφθεί, με είχε εκπαιδεύσει να γίνω μια αρσιβαρίστρια. Μετά από αυτά, ήμουν ενθουσιασμένη και σοκαρισμένη. Η άρση βαρών ως άθλημα δεν ήταν σχεδόν ποτέ η αρχική μου σκεψη, αλλά ήμουν έτοιμη και πρόθυμη να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Έτσι άρχισα να συμμετέχω σε αγώνες με άλλες γυναίκες στην ίδια κατηγορία βάρους. 

5

Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνη τη στιγμή της αναγνώρισης της δύναμής μου, θα μπορούσα χωρίς αμφιβολία να πω ότι είναι πολύ παρόμοια με τον τρόπο που ο Επουράνιος Πατέρας μας μεγαλώνει ως τα παιδιά Του όσο αυτά βρίσονται στη Γη. Ο Θεός μας οδηγεί σε εμπόδια όπου έχουμε 100% πιθανότητα να μάθουμε ένα μάθημα ή δύο ... ή περισσότερα. Συχνά  πιστεύουμε ότι μας αγνοεί, ενώ στην πραγματικότητα μας δίνει την ευκαιρία να ακονίσουμε τις δυνάμεις μας απλά ξεπερνώντας τα εμπόδια αυτά. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά η ιδέα απλά τίθεται έτσι: Ποτέ δεν θα μας δώσει προκλήσεις που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Ο μπαμπάς μου άρπαξε την ευκαιρία να με διαμορφώσει σε αυτό που είχε ήδη δει σε μένα, από τη στιγμή που γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, μια δυνατή νεαρή κοπέλα. Μιλώ για την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα, σκεπτόμενη με αυτή τη λογική, ο Ουράνιος Πατέρας μας πράττει το ίδιο. Γνωρίζει τις δυνατότητές μας και δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να μας βοηθήσει να τις φτάσουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε πίστη σ'Εκείνον και να πιστεύουμε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Και αυτός ο λόγος είναι ολότελα θεϊκός. Ο Θεός έχει χαρτογραφήσει τα πάντα για μας, έχει ορίσει όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και η δουλειά μας είναι να τις ακολουθήσουμε. Παρόλο που ήμουν αρσιβαρίστρια για δύο μόνο χρόνια πριν έρθω στην Κύπρο, ακόμα μπορώ να ξαναρχίσω. Η άρση βαρών ίσως να μην ήταν η πρώτη σκέψη μου, όμως ήταν και είναι η καλύτερη που είχα έως τώρα. Είμαι η Νίκολα, είμαι αρσιβαρίστρια και είμαι Μορμόνα. 

←Το προηγούμενο άρθρο (Previous) 

Να δείτε ολα τα άρθρα (All Articles)